Следва

Роби Уилямс и Айда честват 5 години от сватбата си в Бургас

INSOMNIA 2015 - от здрач до залез!

Alan Fitzpatrick ще слее история и бъдеще на плаж „Перла” край Приморско...

Music преди 8 години

На осмото число от осмия месец от годината плаж „Перла” до Приморско ще посрещне INSOMNIA 2015 – 24-часовият летен фестивал на Metropolis със специални гости италианеца Ilario Alicante (Cocoon) и британския диджей Alan Fitzpatrick (Drumcode, Cocoon).

Както винаги организаторите са се погрижили за максималния комфорт на всички присъстващи и за тях е осигурен безплатен автобус от автогарата в Приморско до парти плажа от 10.

Цените на билетите за почти разпродаденото събитие ще останат 30 лева до деня на партито, а за любителите на допълнителните удобства на плажа VIP-пропускът (на цена от 40 лева) ще осигурява достъп до специална зона за танцуване върху дървени платформи, с места за сядане и чудесен изглед към партито. За дневната сцена Метрополис ще построят мега конструкция от близо 150 квадратни метра, с шарена сянка, много чадъри и удобни места за сядане.

Естествено, най-доброто облекло за партито е банският костюм, защото през светлата част от фестивала няма да има ограничения за къпането в кристалната вода на залива.

Само дни след като пуска заедно със Sven Vath и Dixon на най-запомнящото се парти до този момент на Ибиса – Cocoon Ibiza в Amnesia, Alan Fitzpatrick обещава да запише и в родната INSOMNIA-история феноменално посрещане на изгрева. В момента диджеят е на върха на класацията на Beatport с парчето Love Siren, а през последната година той направи множество ремикси за артисти като Roisin Murphy, Argy и Dubspeeka и спечели все по-глобално признание на уникалния си стил, съчетаващ класическия британски рейв, класики от всички десетилетия умело преплетени с иновативен съвременен техно звук. Българската публика вероятно ще надникне и в бъдещето, защото в момента Alan се готви в края на годината да представи и първото шоу на живо в кариерата си.

На INSOMNIA той ще бъде подкрепен от италианския техно новатор Ilario Alicante и цяла плеяда от най-добрите български диджеи, начело с Metropolis Djs (Jasen Petrov, Steven, Smurf), които ще са в компанията на Beno San, Dark Pressure, EV, Ivo Graves, Mikkah, Miss Lidiya, Petar, Peter Kanev, Shade, Sono, Stein, ValEx, Vityaz, Ziggy и Zimone.

 

More Music