Следва

Това, което знам... за музиката и бащинството с Мартен Роберто

Три поколения Караджови на страниците на EVA

Три поколения Караджови на страниците на EVA

People of art преди 8 години

От списание EVA откриват за целите на своето лятно интервю Лора, Данчо и Алиса Караджови в Равда – от години фамилията има апартамент в идиличен комплекс на самия бряг. След изтощителните турнета през лятото големият музикант винаги се връща тук и може да седи с часове на терасата и да съзерцава морето. А Лора отглежда дъщеричката си в разкошната градина на комплекса край басейна, сред цъфнали рози и много приятелски смях.

„Хората не трябва да мислят толкова за кариерата, а да създават деца. Човек става по-различен, по-спокоен, по-внимателен“, казва Лора Караджова пред EVA. Разказва ни още за запознанството с бащата на детето й, плановете им за брак и защо са кръстили дъщеря си Алиса.



„Човешкият речник е беден за това, какво изпитват един дядо и една баба. Усещането за подобна любов... когато взимам от детската градина Ния, дъщерята на сина ми, и тя ми каже: „Дядо, обичам те“, е много специално. Казват, че внуците се обичат повече, не е така, но е по-различно“, казва и Йордан Караджов.

Интервюто с двамата може да прочетете в августовския брой на EVA.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра