Следва

Зрънце здраве

Еди Кембъл е лицето на H&M Studio - едно чаровно и скъпо момиче в едно мило интервю

Най-новата кампания на есенната колекция на H&M Studio е вече факт, а за нейно рекламно лице бе избрана английският модел Еди Кембъл...

All fashion преди 8 години

Най-новата кампания на есенната колекция на H&M Studio е вече факт, а за нейно рекламно лице бе избрана Еди Кембъл. Снимките в кампанията са на фотографа Дан Джаксън, а Еди е повече от прелестна в директно инспирираните от 70-те дрехи от колекцията.

Днес, малко повече от месец преди H&M Studio да се появи на българсия пазар (официално в България на бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com от 10 септември), ви представяме едно екслузивно интервю с Еди Кембъл.

Какво е усещането да си модел, и на подиума, и по време на снимки?
Готино е. Имам предвид, че отнема минута да прескочиш първоначалното притеснение от това да бъдеш точно това, което се очаква от теб, но е страхотна работа. Срещаш невероятни хора, които са най-добрите в света в това, което правят, виждаш целия страхотен креативен процес, изкарваш пари и пътуваш по целия свят.

Винаги ли си знаела, че искаш тази работа?
Като тийнейджър изобщо не си представях, че ще се занимавам точно с това. Но вече в гимназията, когато започнах да работя по малко видях, че това би могло да бъде невероятна възможност за мен, при това с потенциала да бъде наистина интересно.

На последните дефилета в Париж ти беше от двете страни на барикадата, и на пътеката, и на първи ред, кое се оказа по-забавното за теб?

Ооо, модните ревюта могат да бъдат наистина забавни, като да отидеш на 10 минутно рейв парти, или невероятно красиви, или пък неимоверно скучни. Писането на отзиви за Love magazine беше забавно, защото това ми позволи да мисля за ревютата от гледна точка на техния комичен потенциал, което е добре, защото Седмиците на модата обикновено се приемат много сериозно.



Коя ти е любимата дреха?

Моето кожено яке, защото е от наистина тежка кожа и има уникален износен ефект.

Какви са интересите ти извън модата?
Имам два коня в Англия и се състезавам във всестранна езда, което всъщност е нещо като най-голямата страст в живота ми. Обичам и да пътувам, особено когато не е по-работа, а също така и да чета, дори все повече и повече се опитвам да пиша по малко, когато се вдъхновя от нещо.

Коя е песента, на която задължително ти се приисква да танцуваш, когато я чуеш?
Bad Girls на Дона Самър.

More All fashion