Следва

Най-добре да споделя нещо, което е отскоро. Защото опитвам да живея сега и днес

Стани звездата на Вело Линия!

Една снимка струвала колкото хиляда думи. Какво да кажем за видеото тогава...

All About Life преди 8 години

Една снимка струвала колкото хиляда думи. Какво да кажем за видеото тогава?
Ако се занимаваш с планинско колоездене, знаеш как е — тъкмо си преодолял поредното невъобразимо трасе, адреналинът ти е ударил своя пик, прелетял си над онзи непреодолим склон като елитен състезател от световната ранглиста, а тялото ти е още наелектризирано от бурята. Не, не е възможно това да се опише. То си остава само в собствените ти спомени. Или запечатано от екшън камера, което съвсем, ама съвсем не е достатъчно.



След като създаде Зелената линия, с която осигури безплатен и екологичен транспорт за велосипедистите до Витоша, Lidl излезе с още една идея, която ще направи mountain bike преживяването още по-пълноценно. За целта ще постави камери на долната част на трасето Бай Кръстьо, програмирани така, че да заснемат всяко движение на велосипедиста, минаващ оттам. Включват се от инсталация на старта, през която задължително трябва да се премине, за да се вземе билет. Той е безплатен, но е важен, защото показва началния час на спускането, и номера, под който можем да намериш видеото по-късно на veloline.bg.



Камерите ще имат работното време на Зелената линия и ще ни очакват всеки уикенд и официален празник от 1 август до 13 септември. Селекция от най-интересните видеа ще бъдат споделяни на Facebook страницата на Lidl, а кратки откъси от тях можем да намерим и в Instagram с #velolinevideo.

Линията за велосипедисти ВелоВитоша се движи за втора поредна година, като освен маршрута КС Хладилника – х. Алеко – заслон Бай Кръстьо, тази година Лидл България пуснаха и нов маршрут от Студентски град до Железница. И двете линии се движат всеки уикенд и през официалните празници с начални часове 08:20 и 10:30 в периода между 04 юли до 27 септември.

И така.
Спускането ти ще остане повече от спомен.
Наистина си заслужава!



More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.