Следва

13 велики личности, избрали да бъдат вегетарианци

Стил урок на седмицата: Как да миксираме принтове

Играта с принтове винаги е била признак за майсторство на най-голямата модна енциклопедия - Улицата, а ние винаги се възхищаваме на добрия пример...

All fashion преди 8 години

Играта с принтове винаги е била признак за майсторство на най-голямата модна енциклопедия - Улицата, а ние винаги се възхищаваме на добрия пример, даден ни от стилисти, блогъри и други модни insiders. Поглед към детайла, замисъл и щипка смелост са общо взето единствените правила за спазване при обезумялата игра на внушения. Всичко останало остава на въображението и затова, днес подбрахме 15 страшно добри визии, с които нагледно ще покажем както точно работи комбинацията от каре, цветя и точки, и как така леопардовият принт е неутрален.

Blue Crush

Ако все пак смелостта още не достига, стартираме с микс от различни текстури, но в една и съща цветова гама. Ефектът няма как да не е положителен. 

Карета

Тези две визии са живото доказателство, че карето е универсален принт. Комбинира се с почти всичко - от флорален топ за небрежна лятна визия до каре върху каре за леко гръндж звучене.

Преградата

Когато имаме съмнения, че принтовете ни прекалено много се бият по цвят и внушение, разделяме ги с помощта на chunky колан, който поставя ясна преграда в иначе пъстрия меланж.

Уютни пластове

Благородно завиждаме на стилистката Кейт Фоли за небрежният й, но невероятно страхотен аутфит с наслояване на материи и принтове. И взаимстваме безсрамно идеята й с камуфлажно яке и различни по големина точки.

Момичешки чар

Всичко в тази визия крещи късен неделен брънч в Париж - от сламената шапка до раираните Мери Джейнс. За да пресъздадем този безгрижен шик запомняме едно правило: каквото и да правим, то трябва да е по момичешки закачливо.

Без страх

Носенето на обшита с камъни дреха само по себе си е голяма опасност, която пък стига до неизвестни висоти, когато добавим блуза със звезден принт и клъч в болезнено ярък цвят. Поемаме риск, или както в случая цели три, а резултатът е изненадващо добър.

Градинско парти

Флорален принт от глава до пети е дързък ход, а за лятото освежаваме ансамбъла с двойно повече принт. За да е успешна визията съчетаваме светли с тъмни цветове, а аксесоарите оставяме семпли и неутрални.

Графично

Винаги можем да разчитаме на черно-белия ансамбъл за стилна визия, дори когато става въпрос за игра с мотивите. А комбинацията на различни по големина геометрични форми е ключът за постигане на визията на Ейми Сонг.

В една гама

Не е нужно работата с принтове да е винаги крещяща. Ако искаме малко по-изтънчена визия, която да подхожда на безброй поводи, се насочваме към сходните цветове. Както тук нагледно е показан добрият вкус от преливане на лилаво-розови тонове.

Сериозен микс

Предаването на елегантно звучене на принтовете в крещящи тонове също е възможно, но изисква малко повече подготовка и съобразителност. Ако цветовете наистина са ярки, то нека тогава ги оставим в сходна цветова гама, а класическата риза и пола "молив" лесно влизат в изискания тон. Грабваме слънчевите очила и завършваме с camel палто.

Неутрален животински принт

За стайлинг от висш пилотаж добавяме доза леопардов принт, който обаче ще играе ролята на неутрален елемент. Ризата приляга идеално на свободните зелени шорти и флоралното яке. Предполагаме Джена Лион беше права, когато каза, че леопардовият принт е неутрален basic детайл в гардероба.

Червени райета

Когато миксираме принтове е важно да запомним, че колкото по-немислима на пръв поглед е една комбинация, толкова по-добре ще се получи накрая визията. Ризата на широки червени райета и полата в топъл принт сякаш за създадени една за друга. Допълваме картинката с няколко statement аксесоара.

Дневен шик

Когато не разполагаме с повече от една минута за цялостна подготовка и обличане, грабваме раирана мини рокля, флорален блейзър, големи слънчеви очила и завършваме със задължителните металически обувки.

По-добрият костюм

Gingham карето е must have за лято 2015, но може да бъде доста пипкаво в цялостен ансамбъл и лесно да заприлича на покривката на баба. А за правилен начин на носенето му показваме тази снимка - панталонките и блейзърът се комбинират перфектно с ярката риза с принт на портокали.

Statement аксесоари

За наистина добра заигравка с принтовете е редно да ги пуснем да се разходят и по аксесоарите ни, а не само по дрехите. Комбинацията от флорален панталон и леопардови обувки се намества бързо в списъка ни с must try визии.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.