Следва

Trend report - скъсани джинси

London Street Style

Хората в Лондон са олицетворение на максимата, че различното се забелязва.

All fashion преди 15 години

Хората в Лондон са олицетворение на максимата, че различното се забелязва. По време на London Fashion Week попаднахме сред експлозия от цветове, материи, стилове и кройки се врязаха дълбоко в нашето съзнание, оставяйки ни едновременно силно впечатлени и изумени, и също толкова вдъхновени. Все едно всички тези дрехи преминават през тялото, за да се изобразят като отпечатъци във въздуха на града. Те живеят свой собствен живот и зареждат с атмосферата си града, хората, улиците.






По повърхността на облеклата са полепнали множество писъмца, тук-таме череши, съдържанието на които е и тяхното послание. Дали са лъщящи клинове, дантелени жилетки, шапки с периферии, много пера, кожи и леопардови щампи или мънички кокетни аксесоари - шапки с миниатюрни размери, сребристи пантофи, сини чорапи и много бижута от всякакви благородни и неблагородни метали, всички те допълват визията, превръщайки я в произведение на изкуството, като заедно с това подсилват индивидуалността на всеки един от хората, носещи ги върху себе си.



Така Лондон се превръща в една изключителна и неповторима по рода си столица, приютила всички тези хора, които парче по парче сглобяват многообразния шедьовър на модната индустрия и човешката фантазия.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.