Следва

Trend report - скъсани джинси

London Street Style

Хората в Лондон са олицетворение на максимата, че различното се забелязва.

All fashion преди 15 години

Хората в Лондон са олицетворение на максимата, че различното се забелязва. По време на London Fashion Week попаднахме сред експлозия от цветове, материи, стилове и кройки се врязаха дълбоко в нашето съзнание, оставяйки ни едновременно силно впечатлени и изумени, и също толкова вдъхновени. Все едно всички тези дрехи преминават през тялото, за да се изобразят като отпечатъци във въздуха на града. Те живеят свой собствен живот и зареждат с атмосферата си града, хората, улиците.






По повърхността на облеклата са полепнали множество писъмца, тук-таме череши, съдържанието на които е и тяхното послание. Дали са лъщящи клинове, дантелени жилетки, шапки с периферии, много пера, кожи и леопардови щампи или мънички кокетни аксесоари - шапки с миниатюрни размери, сребристи пантофи, сини чорапи и много бижута от всякакви благородни и неблагородни метали, всички те допълват визията, превръщайки я в произведение на изкуството, като заедно с това подсилват индивидуалността на всеки един от хората, носещи ги върху себе си.



Така Лондон се превръща в една изключителна и неповторима по рода си столица, приютила всички тези хора, които парче по парче сглобяват многообразния шедьовър на модната индустрия и човешката фантазия.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.