Следва

Зоуи Дешанел стана майка за първи път

Милен Цветков се раздели с Ивета

Милен Цветков се раздели с Ивета

People of art преди 8 години

След като пуснахме по една сълза за разводите на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, Джулия Робъртс и Даниел Модър, Кейт Мос и Джейми ХинсГуен Стефани и Гевин Росдейл и Холи Бери и Оливие Мартинес, които ознаменуваха лято 2015, е ред да отделим заслужено внимание и на разделите, които се случват на родна земя.

Последните слухове говорят затова, че Тв водещият Милен Цветков се е разделил с майката на сина си Боян - Ивета.  Журналистът не отрекъл, но определил нещата като "в развитие" пред списание Love style.

Според източници на изданието Милен и Ивета вече не живеят под един покрив. Според една от версиите по-младата Ивета не е издържала на тежкия му характер и си събрала багажа.

Всъщност двамата не се разделят за първи път. Бяха сложили край на връзката си и преди да се появи синът им Боян, който вече е на три години.

Милен Цветков и приятелката му са заедно от седем години, но така и не сключиха брак.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра