Следва

Роналдо изигра бездомник в центъра на Мадрид, никой не го позна

Петъчна доза секс: Гейм, сет и мач

Понеже целият ни месец е посветен на здравето и добра физическа форма няма как и нашите петъчни секси мисли да не насочат най-добрите представители на тези две понятия...

Други преди 8 години

Понеже целият ни месец е посветен на здравето и добра физическа форма няма как и нашите петъчни секси терзания да не се насочат към най-добрите представители на тези две понятия, именно спортистите и по-специално днес се спираме на тенисистите, защото напоследък все ни се струва, че освен страхотни играчи, сред тях има и някои наистина горещи попадения, които си струват всяка наша съкровена мисъл.

Признаваме си, не разбираме чак толкова от тенис, но разбираме от чаровни красавци, затова събираме на едно място най-доброто от световните тенис кортове. Не са наемаме да ги класираме в ранглиста само ви предлагаме горещи доказателства под формата на снимки. 

Григор Димитров

Няма как да не започнем този лист с нашето момче Григор, защото е супер талантлив и супер красив, а отскоро и свободен.

Томаш Бердих

Чаровникът е посланик на H&M и като такъв не само носи техните дрехи на корта, а също така им помага и в изработката, за което веднага му даваме бонус точка за креативност.

Новак Джокович

Харесваме го, защото е наистина добър и се откроява сред другите играчи, затова не е изненада, че никой не успява да го измести от челната позиция.

Фабио Фонини

Италианският тенисист може и да не е в челните места в тенис ранглиста, но определено е в челните места с желянията на много момичета по света. И как не?

Гаел Монфис

Гаел е известен с това, че винаги се опитва да даде на феновете добро шоу, а ако някой е забавен за гледане вероятно е забавен и за... 

Фелисиано Лопес

Харесваме сините му очи и това страхотно тяло за грях.

Джон Иснър

Джон Иснър е толкова чаровен с разрошената си коса, че едва ли бихме му устояли, ако беше наоколо.

Рафаел Надал

Надал е доста горещ и е истинска тенис класика, освен това попаднахме на едно позабравено видео с негово участие - Gypsy на Шакира. Гледаме го, ако имаме нужда от още убеждаване.

Пабло Андухар

Пленява ни като разбираме, че освен супер тенисист, чаровника говори испански, английски, френски и италиански, впечатляващо.

Анди Мъри

Преливащ от своя чудат чар, Анди Мъри нямаше как да не влезе в нашия списък.

More Други