Следва

Versace

Trend report - скъсани джинси

Тенденциите в модната столица в момента сочат, че триумфално се завръща небрежно скъсаният деним

All fashion преди 15 години

Тенденциите в модната столица в момента сочат, че триумфално се завръща небрежно скъсаният деним с малки и огромни дупки.

В истинския смисъл на думата "destroyed" - скъсани, рязани, разнищени, джинсите от сега до края на лятото, поне, са такива.

Тук, в Лондон, някои от колегите се похвалиха, че сами са постигнали ефекта на "разрушението". Доминик Джоунс, който се представя тук с бижутата си, ни разказа как става: "Купих си едни Diesel от разпродажбите. Бяха грозни, но пък кройката - перфектна. Накиснах ги в 100%-ов разтвор на белина, и ги минах с рендето за пармезан. Получиха се жестоки.".



Носим ги с висок ток и отворени пръсти, със силно вталено сако, с т-шърт, или с каквото искаме. Стои им добре дори петно от добро шампанско или щрих от молива ти за очи.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.