Следва

Френски стилист пародира супермоделите - страшно готина идея в снимки

H&M Studio - пълната колекция Есен/Зима 2015

Studio колекциите на H&M винаги будят приятното нетърпение да ги имаме. Сто процента същото е усещането и за новата колекция от модния подиум - Studio Есен/Зима 2015...

All fashion преди 8 години

Studio колекциите на H&M винаги будят приятното нетърпение да ги имаме. Сто процента същото е усещането и за новата колекция от модния подиум - Studio Есен/Зима 2015, която днес ви представяме детайлно и в пълнота.

Както вчера писахме, колекцията ще е тук, както и по другите точки на света, точно на 10 септември, затова е време за подробна подготовка и опознаване на моделите преди приятния час на шопинга да удари.

Над лимитираната линия на H&M Studio по традиция е работил специалният екип от дизайнери на бранда. Резултатите от труда им прегледахме още през март, по време на ревюто в парижкия Grand Palais.

Тогава гостите на шоуто станаха свидетели на истинско кацане на Луната. Освен космическите кораби, които се "приземиха" направо на подиума, дефилираха "астронавтите" на H&M Studio начело с Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Еди Кембъл във футуристични дрехи от последната колекция на бранда. В самото предверие на старта на продажбите H&M споделиха лукбука на колекцията, така че всичко е на линия за разглеждане до най-малкия детайл - чудесно условие за превръщането на дрехите и аксесоарите в истински обект на желанието от по-ранко.

Виждаме наистина строго футуристично внушение, постигнато с подходящите материали. Палитрата е приятно и топло есенна, налице е много лурекс, изкуствена кожа, обработена в добрите традиции на 70-те, включително кожа с косъм, и още: сияйни панталони, чието "участие" ще ни гарантира добро самочувствие и през деня, и вечер, гащеризони като на принцеса Леа, поли-молив, отново в стегнати футуристични кройки.

В допълнение към горното от H&M Studio предлагат да носим и разкроени в долната част много дълги панталони, или пък тесни лъскави клинове, готини найлонови палта и елечета, както и шуби от изкуствена кожа с мълнии.

Остава само да изберем между ниските плътни ботуши-луноходки или високите боти и ботуши с готин профил, и с лека и въздушна стъпка да прекрачим в открития космос.

More All fashion