Следва

Къде да спортуваме - у дома, навън или в залата?

Облекло за всеки спорт – Глезотия? Не, необходимост!

Спортувайки, тялото ни изисква само едно нещо от нас – да му е удобно. И съответно за всяка активност има изисквания – йогата обича босите крака и по-широките дрехи...

Спорт преди 8 години

Спортувайки, тялото ни изисква само едно нещо от нас – да му е удобно. И съответно за всяка активност има изисквания – йогата обича босите крака и по-широките дрехи, тенисът – проветриви материи, докато балерините се нуждаят от плътно полепнали по тях трика. Разумно е дори любителите бегачи да инвестират малко повече средства в маратонките.

Тук не става въпрос за капризно разточителство и мания по определени лейбъли, а за здравословен комфорт при движение. SPORT DEPOT са напълно наясно с този факт и ето защо се опираме именно на тях, като първенец в областта на обезпечаването на всяка спортна мечта или идея, независимо от предпочитаната от нас активност. Там откриваме страхотна селекция спортни облекла за повечето често практикувани дейности – плуване, тичане, фитнес, йога, планински занимания, тенис...

Надникнахме в онлайн магазина им и сме повече от очаровани – в момента има сезонно намаление и офертите наистина си заслужават. Без да губим повече време в разяснения, представяме спортно нахъсани кратък справочник с най-необходимото за всяка любима на градското момиче активност:

Фитнес
Клин  –  Dri-Fit - Тази високотехнологична полиестерна тъкан с микрофибърни влакна отвежда потта от тялото и я извежда на повърхността на дрехата, където по-лесно се изпарява. В резултат на това материя с Dri-FIT, помага за сухо и комфортно спортуване.

Ръкавици за тежести - с регулируема самозалепваща се лента за максимално удобство при вдигане на тежести – не позволява гирите да избягат или нанесат травма при тренировка:

Спортен сутиен – полиестер и еластан, супер материя, която отвежда потта на повърхността и поддържа добра вентилация на тялото за сухо и приятно спортуване. Ние се спираме на точно този ярък цвят, но за по-скромните има и в неутралното черно:

Йога
7/8 панталон – свободен и отпуснат, той е перфектен помощник в извайването на гъвкаво тяло:

Потник – не забравяйте, че при този спорт дрехата трябва да бъде наистина много удобна и да позволява мускулите да се разтягат без да бъдат възпрепятствани от материи или кройки:

Водни спортове
Цял бански – отдавна сме наясно, че при спортното плуване е най-удачен целият бански – няма изнизване и изскачане на атрибути в неподходящо време и място, а и предпазва тялото от прекалено изстудяване:

Джогинг панталонки – супер сладки черни шорти  за плажен джогинг в прохладните утрини:

Бански 2 части – изключително удобен за плуване, плажен волейбол, тичане или каквото ви
дойде на ум!

Тичане
Маратонки – без съмнение най-важната част от екипировката за бягане са обувките. Това важи и за любителите бегачи, тъй като е много вероятно с неподходящи маратонки неволно да се получи травма:

Екип – уверете се, че дрехите са термоподходящи за сезона:

Чорапи – те не трябва да спарват или стягат краката. Тези цветни чорапи Nike са с Dri-Fit високотехнологична полиестерна тъкан с микрофибърни влакна, която отвежда потта от тялото и я извежда на повърхността. В резултат на това материя с Dri-FIT, помага за сухо и комфортно спортуване:

Тенис
Пола – в никакъв случай не трябва да възпрепятства движението, но и да не разголва – тази тук е с пришити шорти, супер удобна и е от лека дишаща материя:

Обувки – влюбихме се в тези adidas, с които ще сме най-добрите на корта:

Накитници – всеки, практикувал поне малко тенис, ще познава острата болка в китката след
претоварване. За да я смекчим поне малко и да предпазим от прекалено разтягане, задължително
слагаме накитници:


 

Спортувайте със стил с магазини SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg.

More Спорт

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

Спорт преди 7 години

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро