Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 10 - 16 август

Убийствена на 40 - ЧРД, Чарлийз Терон

Чарлийз Терон, която днес навършва невероятните като я гледаш 40, мечтае като дете да стане балерина, но травма на коляното слага край на идеята...

People of art преди 8 години

Чарлийз Терон, която днес навършва невероятните като я гледаш 40, мечтае като дете да стане балерина, но травма на коляното слага край на идеята.

Блондинката обаче са оказва амбициозна: купува еднопосочен билет до Лос Анджелис и днес се радваме на красавицата с ангелско лице и безспорен талант по много, и на екрана, и на червения килим.
Чарлийз има идеална фигура и безкрайни крака и от десет години има дълбока любов с модна къща Dior. Най-дългата й връзка междувпрочем, продължила повече и от 8-годишния роман със Стюарт Таусънд и от едва едногодишната, но затова пък каква любов с Шон Пен.

Преди дни актрисата осинови второ детенце, а днес й се радваме без грам завист, но с много възхищение на най-ефектните й появи пред света, и й желаем ЧРД, Чарлийз!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра