Следва

На райе

Sexy? Ами... по-скоро Real

Не пръскат сексапил обикновените момчета, навили се да пресъздадат рекламните фотоси от кампаниите за бельо на Келвин Клайн, обаче пък са симпатични. И един вид утешителни...

All fashion преди 8 години

Не пръскат сексапил обикновените момчета, навили се да пресъздадат рекламните фотоси от кампаниите за бельо на Келвин Клайн, обаче пък са симпатични. И един вид утешителни.

За Бога, не сме идеални и нека свикнем с това най-накрая. Останалото е лошо самочувствие, липса на увереност и нереални очаквания - до едно недопустими към днешна дата, нали?!
Скоро показахме извънредно симпатичния експеримент на една френска журналистка, която, въпреки поне 20-те си килограма отгоре на моделите и далеч не фотогеничното си лице, прави жесток експеримент, дублирайки буквално снимки от реклами на топ-световни марки.

Днес сме облени от мъжествена вълна - сътрудници на редакцията на американското издание Buzzfeed пресъздават прочутите рекламни снимки на бельото Calvin Klein. По собствените им думи, с експеримента си те искат да покажат, че мъжките тела са многообразни и не се вписват в тесните рамки на рекламния стандарт.

Всеки от сладурите е избрал по една от рекламните визии на Calvin Klein, за които сме свикнали да пръскат неустоим сексапил, точно я е повторил и после разказва за усещането си.

Забавното е, че когато гледам тази реклама, дори не забелязвам бельото, а по-скоро си мисля: "По дяволите, как е възможно да съм толкова дебел?!", споделя един от мъжете, сътрудничили в експеримента.

А вие как мислите - утешително или по-скоро плашещо е въздействието на този опит, който нарекохме шеговито "Секси? Не, реално".

 

More All fashion