Следва

Double trouble: лято в топ на принтове

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Животът на богата наследница не е толкова лесен, колкото изглежда. Когато всички ваши приятели са и също бъдещи собственици на империи за милиони...

All fashion преди 8 години

Парис Хилтън, напълно естествена?

Животът на богата наследница не е толкова лесен, колкото изглежда. Когато всички ваши приятели са и също бъдещи собственици на империи за милиони, натискът за подобрения върху подопечните ви лице и тяло сигурно е доста голям.

Но, Парис Хилтън, не Парис от The Simple Life, която, оказва се, е била "просто героиня”, а новата, "интелигентна, стъпила на земята бизнес дама" Парис, остава силна и устоявана на изкушението, по нейни думи. Точно така, Хилтън твърди, че е сто процента натурална.
.
"Никога не съм правила нещо по тялото си, дори ботокс", заявява 34-годишната блондинка. "Нямам нищо против това. Всичките ми приятели са си направили всичко - цици, нос, брадичка, бузи. Живея в Холивуд, така че съм свикнала да го виждам".

Нямаме нищо против, че Парис е решила вече да смени ампоато и да стане сериозна бизнес дама, но не сме сигурни доколко можем да вярваме на твърденията й, защото само няколко снимки в интернет ни убеждават, че богатата наследница е претърпяла доста промени в годините и едва ли те са само трик с грима или оптична илюзия.
Щото, много голяма илюзия се е получила...


Дженифър Лопес и найлонът

За предизвикателни или просто прозрачни визии първо се обръщаме към Ким Кардашиян, Бийонсе и Дженифър Лопес, като днешният пример е съвсем пресен - Мис Лопес на рождения си ден в Южен Хемптън преди дни.

Избраната от нея рокля е толкова тясна и прозрачна, но пък толкова сме се нагледали на предишните й изпълнения, че дори не можем да се ядосаме. Предизвикалата бурни реакции рокля е на американския бранд Bao Tranchi, познат с ексцентричните си сценични костюми, на които очевидно дивата е почитател. Излишно е да споменаваме, че не одобряваме нито найлоновото подобие на дреха, нито очертаните с молив устни, нито дори заострените нокти в светещо бяло. Харесваме обаче обувките й Casadei, но пък и това не е малко за нея...

Cosmopolitan без корица



Първото нещо, което изниква в ума когато чуем Cosmopolitan, е секси корица. Ама честно. Щастието за милиони момичета по света, побиращо се в дамските им чанти, наръчника за мода и стил, най-верният им приятел Cosmo не би могъл да е себе си, без предизвикателните, секси корици. Които имат идеята да те грабнат мигновено. С цялата еманципираност и увереност на любимата звезда, която позира в рокля на Versace на тези няколко квадратни сантиметра.

След последната корица на изданието с Деми Ловато в блестяща мини рокля обаче, се надигнаха поредица от дебати, защитаващи женските права и открито обвиняващи в порнография. Най-дръзко проявените претенции са към премахване на корицата, във вида, в който всички я познаваме и обичаме. От другата страна на "барикадата" стои мнението, че една независима жена, чувствващата се удобно в своята кожа е секси и в това няма нищо излишно. Което мнение откровено подкрепяме.

И сме напълно съгласни с отговора на главния редактор на Cosmopolitan Джоана Коул, срещу обвинението, че "изпращат сигнал към младите момичета, че трябва да се засрамват от собствения си пол" - тя в едно изречение събира цялата идея, зад която медията стои: " Cosmopolitan не е просто женско списание, показващо красиви жени, целта ни е да засегнем ползотворно всички области в живота на еманципирата, самостоятелна, съвременна жена."
Което на първо гледане се  постига именно с корица...

Лейди Гага и костюмчето за Halloween



Гага, не знаем, ще спрем ли някога да ти се чудим. Ясно е, че при изграждането на социален образ със статут на звезда не малко прибягват до ексцентризъм и други крайности, но поне остава удоволствието понякога да ги зърнем, дори от папарашка снимка такива като нас, обикновени.

Затова може би не сме учудени когато виждаме кожената червено-бяла премяна, дошла право от последната колекция на Casper Werner, в която се е бутнала Лейди Гага. Погледнахме, разбира се към календара. Но не, дори в онази част на земното кълбо не е краят на Октомври.  Даже изпускаме от поглед един-два реда вежди в различни цветове и изцяло съставени от блестящи камъчета. Но, както е споделила и самата тя в Instagram-а си: "ето как изглежда една развълнувана блондинка”.
Така че, поне докато запази платинения оттенък на гривата си, има прекрасно алиби за всяко модно недоразумение, което създава.

More All fashion