Следва

И Кристиан Лубутен пусна приложение

Double trouble: лято в топ на принтове

Като извадени от една и съща модна епоха, тази, която ще властва и през есента, а именно 70-те, са тези два топа, които изправяме в битка за надмощие в днешния ни double trouble...

Shopping преди 8 години

Като извадени от една и съща модна епоха, тази, която ще властва и през есента, а именно 70-те, са тези два топа, които изправяме в битка за надмощие в днешния ни double trouble.

Топът е една от малкото вечни дрехи, която, изработена от качествен материал, може да влезе в абсолютно всякакви стилови комбинации за неопределен период от време, точно като днешните ни герои. Най-хубавото е, че идват в закачлив принт, което ни предоставя идеалната възможност да миксираме до припадък различни внушения, както и преговорихме миналата седмица.

В ляво е топът с етикет GAP, с v-образно деколте и сладък винено-зелен принт. Със свежите си цветове и чаровен декоративен шев, лесно можем да си припомним усещането за фестивално лято. При това е с най-добрата секси кройка, който можем да си представим.
Цена 25 лева.

Вдясно пък е по-романтичната версия на 70-тарския топ, подписан с почерка на датската By Malene Birger в топъл лешников тон. При него деколтето е в същия силует, а надолу продължава в лек набор. Принтът категорично забранява скуката по начин, присъщ на скандинавската мода.
Цена 30 лева.

Решаваме - пъстро или лешник, семпъл или с кокетно плисе, втален или свободно падащ, а защо не и двата наведнъж, купуваме от ViewSofia Shop.

Анкета

Кой е вашият фаворит?

More Shopping