Следва

Възраждат Paul Poiret - последната от великите френски модни къщи

И Кристиан Лубутен пусна приложение

Да видим света през червен филтър, да "влезем в обувките" на Дита фон Тийз, на един истински тореадор или футболист - Кристиан Лубутен извади набор от забавни филтри в снимково приложение за iPhone...

 

All fashion преди 8 години

Да видим света през червен филтър, да "влезем в обувките" на Дита фон Тийз, на един истински тореадор или футболист - Кристиан Лубутен извади набор от забавни филтри в снимково приложение за iPhone.

"Добре дошли в света на Christian Louboutin", — поздравява дизайнерската игра Louboutinize, която вчера се появи в App Store. В пилотната версия на приложението засега има само три филтъра. Rouge, символизиращ знаковия цвят на подметките на неговите обувки, оцветява снимката в алено. С помощта на Legs може да се превърнем (вярно, само наполовина) в танцьорка на бурлеска, в жокей, футболист или тореадор. А ефектът Crystallize напомня криво огледало (в качеството на огледало влиза флаконът с лак за нокти Christian Louboutin).

В течение на месеца френската модна къща обещава да допълни набора от филтри и да създаде мъжка версия на Louboutinize. В нея, както и в оригиналната версия, обработените снимки ще могат да се споделят в Facebook, Twitter и Instagram.

More All fashion