Следва

Ди Каприо ще играе сериен убиец в новия филм на Мартин Скорсезе

TLC доказва, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си в поредицата "Модел над 30-те"

Казват, че шансът се появява само веднъж в живота, понякога в най-неочаквания момент. Едва ли обаче няколко обикновени жени са подозирали колко истина има в тази банална фраза...

Events преди 8 години

Казват, че шансът се появява само веднъж в живота, понякога в най-неочаквания момент. Едва ли обаче няколко обикновени жени са подозирали колко истина има в тази банална фраза, когато получават своята необикновена възможност.

Премиерната поредица на TLC "Модел над 30-те” отправя неустоимо предизвикателство за кариера на професионален модел към три дами, които винаги са копнеели да стъпят на звездния подиум, но не са успели досега. Проследете как водещата Джейна Ина Зарела и нейния екип сбъдват професионалните мечти на няколко дами в "Модел над 30-те” от 16-и август, 21:00 ч., по TLC.



Във всеки епизод на поредицата  три различни кандидатки се изправят пред вълнуващи предизвикателства, за да подпишат договор с престижна модна агенция. Професионалната кариера прави рязък завой в неочаквана посока за 36-годишната Моника, когато Джейна я изненадва на работното й място в клиника по радиология в Мюнхен. Не по-малко изумена е Анна-Мария на 33 години от Херн, която получава възможност да постави ново начало след раздяла с дългогодишния си приятел. Поканата за участие достига и до 40-годишната Ева в търговски център, където тя има среща със семейството си, но вместо това там я очаква екипът на Джейна.

Бъдещите претендентки трябва да докажат колко силно желаят кариерата на модел пред строго жури, опитвайки се да захвърлят своите притеснения и предразсъдъци. Представяне на дрехи, дамско бельо, бижута и продукти за коса са само малка част от кампаниите, за които престижни компании търсят своите бъдещи модели. Кандидатки като Анке (30 г.), Рене (31 г.) и Александра (30 г.) се изправят една срещу друга, за да покажат най-доброто от себе си без никакъв грим, а моделът Йохан ще изпита уменията им да се справят с трудни и претенциозни колеги.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?