Следва

Какво да четем: "Кървави книги" от Клайв Баркър

Джоуи и Чaндлър не присъствали на сватбата на Анистън

Телевизионните най-добри приятели на Дженифър Анистън, Матю Пери и Мат Лебланк, не са присъствали на сватбата й с Джъстин Теру...

People of art преди 8 години

Телевизионните най-добри приятели на Дженифър Анистън, Матю Пери и Мат Лебланк, не са присъствали на сватбата й с Джъстин Теру. Това признаха и двамата в отделни интервюта, които дадоха непосредствено след големия ден в живота на актрисата.  

"Бях изненадан да науча за сватбата. Разбрах, че е била в тесен кръг. Пожелавам щастие на Дженифър и Джъстин. Мисля, че те са една чудесна двойка", каза 45-годишният Пери за Entertainment Tonight.

"Не съм знаел за сватбата, но съм много щастлив за младоженците", пък добави 49-годишният Лебланк пред списание People.

За сметка на това обаче, кума на Анистън е била Кортни Кокс, която също е нейна близка приятелка от славните години на "Приятели". На 5 август Дженифър Анистън се омъжи за своя годеник от три години - Джъстин Теру в имението си в Бел Еър.



Джен, Матю и Мат, заедно с Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу и Кортни Кокс играха най-добри приятели на екрана в продължение на цели 10 години до 2004 г. Явно обаче през последните 11 години те са охладили отношенията си и вече не са си толкова близки. Всичко това поставя под въпрос мечтата на феновете да гледат филмова версия на шоуто "Приятели".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра