Следва

Различна Серена Уилямс за New York Magazine

Бионсе е на корицата на най-важния брой на Vogue - септемврийския

Знаем отдавна, че ако има важен брой от и без това важното издание, това е именно септемврийският, който дава тласъка на новия сезон...

All fashion преди 8 години

Знаем отдавна, че ако има важен брой от и без това важното издание, това е именно септемврийският, който дава тласъка на новия сезон, стартира годишния моден кръговрат и го движи чак до края на следващия август, когато отново на прага е най-важният от всички.

И именно Бионсе е първата чернокожа певица, снимана за корицата на "модната библия" в най-знаковия, най-важен брой на американското издание на Vogue. В нощта на сряда срещу четвъртък, в Twitter акаунта @Bey_Legion се появи първата снимка от въпросния брой, на която е показана корицата, и на нея Бионсе в дантелена рокля от есенно-зимната колекция на Marc Jacobs и с актуалната този сезон прическа със силно мокър ефект.

33-годишната певица иначе се снима за кавър стори на Vogue за трети път. Дебютът й е през април 2009 година, когато я снима Марио Тестино. През март 2013-а Бионсе отново позира за корица, но автор този път е Патрик Демаршелие.

More All fashion