Следва

INSTAGRAM моменти... Вкусна мода

Различна Серена Уилямс за New York Magazine

Опитали са се колегите да направят чудо с голямата дама на женския тенис, и, бихме рекли, почти са успели.

All fashion преди 8 години

Опитали са се колегите да направят чудо с голямата дама на женския тенис, и, бихме рекли, почти са успели.
Стилистите на New York Magazine подбират за прославената спортистка, която за пореден път тази година не остави никакъв шанс на съперничките си на Уимбълдън секси дрехи, сред които тъмно боди Wolford, ластична рокля Elizabeth and James, колие Tiffany...

Заедно с 33-годишната Серена за списанието се снима и любимият й йоркширски териер Чип, който винаги е със стопанката си, все едно в коя точка на света се намира тя.

Поводът за сесията вероятно е заниманието на Уилямс със собствената й модна колекция. Далеч не пионер в този си замисъл, даже май не се сещаме за някой известен, дето да не си е пуснал линия, тъмнокожата грация е решила да се пробва като дизайнер и разработва облекло - не само спортно, обаче, макар и подчертано спортно повлияно.

Оказва се дори, че Серена е мислела първоначално за създаването на сватбени рокли. В интервюто за изданието тя споменава:

Сватбените рокли са първата ми истинска любов! Но после си помислих: чакайте, та аз съм професионално заето с тенис. Трябва да правя дрехи за спорт.

И по-добре, всъщност.







More All fashion