Следва

И тежко, и леко, но повече тежко, приела развода си Наталия Кобилкина

Кейт Мос: "Не понасям салоните за красота"

Да прекара няколко часа в сладки занимания с дъщеря си или да отдели същото време на подмладяваща процедура при козметик? Тази дилема не стои пред Кейт Мос, никога...

Други преди 8 години

Да прекара няколко часа в сладки занимания с дъщеря си или да отдели същото време на подмладяваща процедура при козметик? Тази дилема не стои пред Кейт Мос, никога.

Моделът открито признава, че ненавижда салоните за красота:
Обикновено избирам лакове за нокти в червен оттенък. Ако не си направя маникюра сама, отивам в един мъничък салон - Primrose Hill в Лондон, лишен от всякакви излишества. Абсолютно ненавиждам идеята да ходя в салони за красота, щом мога да прекарам това време с дъщеря си, каза в интервю наскоро Мос, която откровеничи още, че никога не обновява гардероба си преди да излезе в отпуск:

Никога не планирам какво ще нося със себе си на почивката. Макар че всеки път си купувам нови бикини. Обикновено хвърлям в куфара черни и сиви дънки, няколко тениски, сако или бански - зависи за къде заминавам. Това е всичко,от което имам нужда. А, и паспорт.

Евентуалното загубване на багаж при многото пътувания също не може да помрачи почивката на Кейт:
Аз определено не приличам на тези момичета, за които отиването на почивка се превръща в ритуал. Даже ако багажът ми се загуби, и аз, да речем, кацна в Ибиса, то просто ще си купя бикини, шорти, тениски и сандали. В Ню Йорк също всичко е супер просто - джинси, палто и обувки Christian Louboutin.

Ако се замислим, горното никак не е учудващо - за дългата си кариера, манекенката е минала през стотици ръце на фризьори, гримьори и маникюристи, та идеята за едно отдъхване от всичко това чрез избора на много комфортно облекло и минимум грим е просто много добра.

More Други