Следва

Помощ: Кои са грешките, които правим в любовта. Част 2

Алтернативно градско джиткане и неговите грамадни плюсове

Забързаната градска среда предразполага към неприятни задръствания що се отнася до транспорта. В доста случаи придвижването от точка А до точка Б се превръща в кошмар наяве...

All About Life преди 8 години

Забързаната градска среда предразполага към неприятни задръствания що се отнася до транспорта. В доста случаи придвижването от точка А до точка Б се превръща в кошмар наяве, в реално време с истински персонажи. И точно поради тази причина много млади и не толкова млади хора избират и предпочитат да намерят своя собствена алтернатива на колела.

Освен нервната ни система, тези различни методи на придвижване благоприятстват и мускулите ни. Край на дилемата преди или сред работа да спортуваме - избираме да бъде и двете. Добавяме още два значителни плюса - отговорното отношение към заобкалящата ни среда, както и осезаемата разлика откъм разходи.

Накратко - пътуването до работа може да бъде много различно от това, което е в момента, и то в хубавия смисъл. Стига да отделим време, за да открием нашия здравословен вариант. Ето няколко предложения:

КОЛЕЛО –  най-популярният начин, несъмнено. Броят на велоалеи в града ни се покачва, както и продажбите на велосипеди навсякъде по света. Доста по-малка инвестиция от колата, съчетана с голямата такава във фигурата и здравето ни - с леко каране горим средно около 375 калории на час. Спестява мъките около гаражи и паркиране в града, както и дискомфорта на онези от нас, които просто не са родени за шофьори.

Какво да бъде колелото?

В Sport Depot откриваме няколко изкушаващи оферти.

Велосипед 26" JULIA 400mm SF е идеален както за градски условия, така и за планина – има 21 скорости. Взимаме си го веднага!

Велосипед 28" AMBER TREKKING – не можем да отречем – супер елегантен е, с 24 скорости и отново мултифункционален – става за ърбън придвижване и планински трекинг.

РОЛЕРИ – друг страхотен начин за повишаване на тонуса и каляване на мускулите са добрите стари ролери. Докато летим на тях, горим около 450 калории на час. А и, признаваме, мацка на кънки е секси, много секси! В случая се спираме на точно тези:

Ролери ZETRABLADE W – изработени от дишаща материя, безспорно перфектна за горещото лято, с удобна мека обувка и подложка, анатомично адаптирана към крака, устойчиви на вода, предотвратяват проникването на прах и пясък и освен това на промоция!

Ролери PRO 80W – друг модел, супер стабилни, решени в сиво и черно със сини елементи за разкош.

Каска STREET – за всеки случай – каска! Никога не се знае какво ще се изпречи на пътя, а тази е семпла, черна с шприцован корпус и 12 вентилационни отвора. Перфектна е!

Скутери & ЛОНГ бордове – набраха доста популярност като удобно алтернативно средство за спестяване на време и нерви в пик-часовете през последните години. Бонус пред ролерите е, че винаги можем да хванем борда или тротинетката в ръка и да походим или пък да се качим на градския транспорт. Безспорно спестяват и много разходи, но привържениците на този начин на придвижване казват, че това далеч не е най-примамливото. Правят го най-вече заради усещането, докато междувременно отиват от точка А до точка Б.

Харесахме си ето тези модели:

Тротинетка ZERO 6 SPOTTED – Със здрава и лека алуминиева рамка, механизъм за бързо сгъване и нехлъзгава повърхност на борда. И въпреки често срещаното учудване, тротинетката е абсолютно подходяща и удобна и за големи хора, издържа тегло до 100кг, а и карането й е страшно забавно изживяване.

STUF Лонгборд HAWAII – отново с отлични технически характеристики и освен това доста по-удобен от скейтборда, поради издължената си форма. Но... всеки с предпочитанията си! Има супер готин принт на долната си част и определено бихме го покарали!

Протектори ADULT - пакет наколенки и налакътници, за да сме сигурни, че някое ненадейно падане няма да ни остави я с ожулено коляно, я с издран лакът.

Спортувайте със стил с магазини SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg.

 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.