Следва

FASHION STARTER: Мика Джанели - най-стилнaта блогърка на Южното полукълбо

Моден двубой на седмицата: Крис Дженър срещу Кайли Дженър

В ожесточена надпревара, една срещу друга, поставяме майка и дъщеря, облечени в бански с повече от 26-годишна история...

All fashion преди 8 години

Тази седмица модният ни двубой е повече от интересен. В ожесточена надпревара, една срещу друга поставяме майка и дъщеря, облечени в бански с повече от 26-годишна история.

Става въпрос за Крис и Кайли и розовото плажно ансамбълче, с което мама Дженър вършее по плажовете на Акапулко през 80-те, а днес най-малката й дъщеря обира точките на плажуващите в Мексико по време на нейната почивка там.

Вдясно виждаме току-що навършилата 18 години Кайли, която носи банския така, че да покаже щедро всички извивки наследени й от кака Ким, съчетала розовото с нищо друго освен няколко плитки назад, които са на мястото си през цялото време, докато празнува на плажа Casa Aramara.

Вляво се наслаждаваме на Крис Дженър, която по онова време е майка само на четири от шестте си деца, а Кайли едва ли е била планувана дори. Тя изглежда великолепно за времената и годините си, съчетала Body Glove банския с тъмни очила и сламена шапка.

Ние, като че ли си имаме фаворит, но според вас коя от двете Дженър се е справила по-добре с розовия бански. Многодетната майка Крис или сладката секси Кайли?
 

Анкета

Кой от двата прочита на това плажно бижу бихте предпочели?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.