Следва

Внучката на Морган Фрийман убита от гаджето си екзорсист

И тежко, и леко, но повече тежко, приела развода си Наталия Кобилкина

И тежко, и леко, но повече тежко, приела развода си Наталия Кобилкина...

Други преди 8 години

Украинката, която се прочу на родна територия като секс-гуру, плакала дълго след като чула решението за развода със съпруга й.

Независимо че раздялата е по взаимно съгласие, по лични признания на Кобилкина, двамата със съпруга й не са имали проблеми в секса, та остава въпроса какво точно се е случило.
„Това е като с мъдреците – знаеш, че не трябва да са там и ще е болезнено, но трябва да ги махнеш" ( Бел.Ред. - !?!?), споделя Кобилкина, допълвайки, че не чувства вина за ситуацията.

Имало неща, които въпреки всички усилия, които човек полага, не можело да се предотвратят. Проблемите в брака й се появили през последната година. В деня, след като взели решението да се разведат, Кобилкина трябвало да води семинар за победителите.

„Три дни ревах. Всичките ми приятели терапевти ми правиха скайп сесии, за да съм в състояние да си върша работата", признава Кобилкина. Сега обаче „иска друг живот и пълна промяна", цитира я вестник "Труд".

„В момента ми е OK да съм сама. Имам много оферти от мъже, които дори искат да се оженя за тях", разказва Кобилкина. След като станало ясно, че се развежда, тя получила стотици имейли от жени, които й признали, че решението й им е дало смелост и кураж.

More Други