Следва

Заклетата защитничка на животните Стела МакKартни с проблеми с PETA

Джесика Алба е сред най-богатите жени в света

The Honest Company, създадена от Алба преди 5 години е оценена на 1.7 милиарда долара...

People of art преди 8 години

Джесика Алба е сред най-богатитe жени на планетата, но не благодарение на актьорските, а на предприемаческите си изяви.

The Honest Company, създадена от Алба преди 5 години е оценена на 1.7 милиарда долара. Еко компанията създава бебешки и домашни продукти, а от тази есен ще има и цветна козметика. От Forbes отбелязват, че това прави Алба една от най-богатите самоизградили се жени в света - по-напред в класацията от Бионсе и изпълнителният директор на YouTube, Сюзън Войчички.

Въпреки безспорния успех на бранда, напоследък около него има противоречия, свързани с качеството на слънцезащитната козметика, която предлага. Вълна от оплаквания, че лосионът с фактор 30 не защитава добре и води до изгаряния заля официалния сайт, откъдето идват почти всички продажби. Компанията дори прави официално изявление, в което защитава продукта си. Поредно доказателство, че дозата противоречия и препятствия е неизбежна при всеки мащабен проект.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра