Следва

Help me, Style Agency!

Мода от червения килим - С едно голо рамо

Очевидно и много красиво, роклите с едно рамо триумфират от началото на годината по различни фешън-форуми...

All fashion преди 15 години

Очевидно и много красиво, роклите с едно рамо триумфират от началото на годината по различни фешън-форуми.
От тенденциите, които наложиха световните дизайнери за предстоящото лято по време на миналогодишните си дефилета до целокупното актьорско войнство, облечено в 95% от случаите точно с дрехи с една презрамка.

Тук представяме две много хубави известни дами - Кристина Апългейт и Дженюари Джоунс, заснети миналия месец на раздаването съответно на Наградите на гилдията на филмовите актьори и на "Златен глобус" в ефектни скъпи рокли с едно рамо.

Безкрайно харесахме Кристина заради невероятния синхрон между цвета на дрехата и тена на кожата, и само леко се замислихме за обема и броя на бижутата.

При синьото сатенено бижу на Джоунс пък останахме без дъх заради прелестното хрумване с джобовете, а така също и заради малко неочаквания за такова събитие бебешко син цвят.





Харесваме и зелената Ungaro, и светлосинята Versace, прибраната коса - абсолютен тренд за предстоящия сезон на Апългейт и прическата в стилистиката на 50-те на Джоунс и въобще ще се радваме страшно ако видим през Май някоя абитуриентка в подобен вид.

More All fashion