Следва

Иво Аръков и Боряна Братоева са новата звездна двойка

Детска София: Миньоните вече и на книжка

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците! Първата книжка с най-шантавите анимационни звезди е вече на пазара от вчера, 17 август...

Books преди 8 години

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците! Първата книжка на издателство Colibri с най-шантавите анимационни звезди е вече на пазара от вчера, 17 август!

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Имат различни имена - Дейв, Карл, Стюарт, Боб. Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив - ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия... Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие!

Както вече знаем, премиерата на анимационния филм, създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“, се състоя на 10 юли, а от вчера малчуганите имат възможност да се забавляват с богато оцветената книжка "Търси и намери". 

Миньоните са навсякъде, но потрябват ли ти, никакви ги няма. Опитайте да откриете миньони, злодеи, смехории и какво ли още не в тази превъзходна книжка с илюстрации? Само трябва да поемете на автостоп с любимите си анимационни герои. Да не забравяме и невероятно красивите стикери – тук те са в изобилие!

More Books