Следва

„Под вода“: гмуркане в дълбините на времето

Иво Аръков и Боряна Братоева са новата звездна двойка

Иво Аръков и Боряна Братоева са новата звездна двойка

People of art преди 8 години

Иво Аръков и колежката му Боряна Братоева вече живеят заедно. Въпреки че и двамата яростно отричат истината за своите взаимоотношения, папарак на вестник „Всеки ден" ги забеляза да се разхождат в столичния квартал „Лозенец" под ръка в доста интимна близост. Младите актьори отидоха до един от магазините в махалата, откъдето си напазаруваха бира за вечеря, а след това се прибраха в квартирата си в един от новите блокове в тузарския район.

Съседи на Иво и Боряна се кълнят, че те са всеки ден заедно и че Аръков и приятелката му се нанесли да живеят в този район преди около 3 месеца. Били мили, тихи и много кротки. Рядко се чували шумове от бурни купони или събирания от дома им. Редовно си плащали таксите за вход и общо взето правели впечатление на добри хора.



„Страшно са сладки, все заедно вървят, рядко единият излиза от дома си без другия", разкрива наблюдателна жителка на блока на Аръков. Папарак на „Всеки ден" забеляза, че дори, когато са на разходка в квартала, двамата се стараят да изглеждат добре и да не губят от звездния си статус. Изрусеният в момента Иво бил дори по-суетен от приятелката си. Той все се контил пред огледалото преди излизане и никога не си позволявал да отиде до магазина по анцуг и раздърпана тениска.

Двамата с Братоева си наели заедно квартирата, а вече имали и общ автомобил. Toй бил взет на лизинг още преди години от Боряна, сега обаче и двамата си разделяли вноските по колата и се редували да я използват. Младата актриса, която стана известна покрай сериала „Седем часа разлика", а след това и с особено дразнеща реклама на столичен мол, е на щат към Пловдивския театър. Именно към града на тепетата и тя, и Иво отпрашвали почти всеки уикенд, дори когато Братоева нямала ангажименти покрай репетиции.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра