Следва

Б като Библия, Б като Блог - Здраве за душата

& Other Stories събират транссексуални в новата си кампания

Много преди Кейтлин Дженър да се появи на корицата на Vanity Fair, транссексуалните модели имаха своето запазено място на модната сцена...

All fashion преди 8 години

Много преди Кейтлин Дженър да се появи на корицата на Vanity Fair, транссексуалните модели имаха своето запазено място на модната сцена: от бившата лична асистентка на Рикардо Тиши, превърнала се в негова муза; австралийският модел Андреа Пейч, извървяла десетки дефилета, включително и за Jean Paul Gaultier, Thom Browne и Marc Jacobs; до миналогодишната кампания на Barney's, включваща 17 транссексуални модели, като сега и скандинавският бранд & Other Stories издига любовта между модата и трансексуалната култура на нови висоти.



Не само че избраните от бранда модели са до един транссексуални, но и целият креативен екип зад проекта също са такива - започвайки със стилистката Лов Бейли, гримьорката Нина Пуун и фотографа Амос Мак. Изглежда, че това не е просто поредната модна прищявка на презадоволените откъм емоции хора от модния бизнес, а тенденция, която тепърва ще се развива във времето.

Всички снимки от кампанията разглеждаме тук...









 

More from View Sofia

More All fashion