Следва

Мястото, наречено front row

Help me, Style Agency!

Като медиен партньор ViewSofia екслузивно ти предлага...

All fashion преди 15 години

Предстои денят…

Най-сладкото нещо е да помогнеш на някого, а по-хубаво от това са единствено емоцията и удоволствието от постигнатия заедно резултат.

Да организираш празник, да станеш част от трепетите и щастието на един млад човек е целта на новосъздадената агенция за пълно стилово обслужване Style Agency. Професионалистите от модната агенция Style Agency и фотографите на фото агенция Pix Agency ще се заемат с удоволствие с тези, които не знаят как и какво да направят със себе си за празника или важното събитие, което предстои да им се случи.

Всички млади хора, пред които се задава абитуриентски, абсолвентски или пролетен бал, парти, събитие или каквото и да е представяне в обществото, са добре дошли!

За всичко, свързано с празнуване, за всяка светска изява, за тези, които искат да имат професионален фотографски book.
За абитуриентите.
За всички, които искат да изглежда не просто приемливо, а много добре.
За теб.
Можеш да се довериш на Style Agency за твоя outfit. Защото те ще ти се отдадат. Тяхната функция е да ти осигурят по-добри условия при закупуване на дрехи от утвърдени брандове с отстъпка от цената.

Да ти организират часа при най-добрите гримьори и фризьори в София, да те свържат с най-добрите козметици и маникюристи, да ти осигурят личен стилист, да направят твоите снимки, т.е. да помогнат щастието ти да е пълно.

Ако си абитуриент, който реши да използва услугите на Style Agency, ние от View Sofia ще ти направим специален подарък като подготвим и публикуваме материал за теб и твоя празник на страниците на ViewSofia.com.

За да е още по-елегантно, направи го професионално…

Пиши на [email protected]
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.