Следва

Кейт Ъптън за CR Men's book

Без месо, моля! 20 родни звезди, избрали да бъдат вегетарианци

20 родни звезди вегетарианци, които вярват, че неконсумирането на месо помага на ума и духа на човека и са на мнение, че вегетарианската храна е в пъти по-съблазнителна от сочна пържола...

All fashion преди 8 години

Бърз поглед върху историята на вегетарианството у нас показва, че последователите на този хранителен режим се множат през последните години с огромни темпове. Все повече хора избират да минат на зелена диета, съответно все повече са и звездите зачеркнали месните продукти от живота си.

Основните мотиви за избора на вегетарианството са здравословни, етични и екологични. Разбира се, вегетарианството има и философско-духовен аспект, който отдава значение и на вибрационността, която внасяме чрез храната във фините си тела. Това е причината и много велики личности в историята също да преминат към вегетарианството: Буда, Толстой, Конфуций, Сократ, Платон и още редица големи имена изповядват безмесната религия, а в наше време известните личности, които са вегетарианци, дори използват популярността и влиянието си, за да защитават правата на животните.

Днес, в галерията горе, събираме 20 родни звезди, избрали да бъдат вегетарианци, които вярват, че неконсумирането на месо помага на ума и духа на човека и са на мнение, че вегетарианската храна е в пъти по-съблазнителна от сочна пържола.


 

More All fashion