Следва

Кейт Ъптън за CR Men's book

Без месо, моля! 20 родни звезди, избрали да бъдат вегетарианци

20 родни звезди вегетарианци, които вярват, че неконсумирането на месо помага на ума и духа на човека и са на мнение, че вегетарианската храна е в пъти по-съблазнителна от сочна пържола...

All fashion преди 8 години

Бърз поглед върху историята на вегетарианството у нас показва, че последователите на този хранителен режим се множат през последните години с огромни темпове. Все повече хора избират да минат на зелена диета, съответно все повече са и звездите зачеркнали месните продукти от живота си.

Основните мотиви за избора на вегетарианството са здравословни, етични и екологични. Разбира се, вегетарианството има и философско-духовен аспект, който отдава значение и на вибрационността, която внасяме чрез храната във фините си тела. Това е причината и много велики личности в историята също да преминат към вегетарианството: Буда, Толстой, Конфуций, Сократ, Платон и още редица големи имена изповядват безмесната религия, а в наше време известните личности, които са вегетарианци, дори използват популярността и влиянието си, за да защитават правата на животните.

Днес, в галерията горе, събираме 20 родни звезди, избрали да бъдат вегетарианци, които вярват, че неконсумирането на месо помага на ума и духа на човека и са на мнение, че вегетарианската храна е в пъти по-съблазнителна от сочна пържола.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.