Следва

Горещи раздели! Меган Фокс и Брайън Остин Грийн също сложиха край на брака си

Уличният стил на звездите: Амал Клуни, все по-хубава

Бррррр, скърцаме със зъби, защото тази красива жена става все по-красива с всеки изминал ден. Завистта не ни е втора природа, но Амал Клуни забива трън в петата ни с умопомрачителната си визия всеки път...

Други преди 8 години

Бррррр, скърцаме със зъби, защото тази красива жена става все по-красива с всеки изминал ден. Завистта не ни е втора природа, но Амал Клуни забива трън в петата ни с умопомрачителната си визия всеки път.

Извън шегата в стил Злата мащеха, изглежда Джордж и Амал Клуни са се върнали от лятната си почивка в Италия, с което обаче видимо пътуванията им не приключват.

Само преди два дни фотографи хванаха жената на актьора на изхода на дома им в Лондон, натоварена с куфар, респективно тръгнала в неизвестна пътешественическа посока.

За всяко прекрачване на прага на луксозния си дом, Амал подбира дрехите си супер внимателно, и това важи за разходка до близкия магазин точно толкова, колкото и за червения килим.

В конкретния изящен случай харизматичната адвокатка носи бледо розова рокля с необичаен фасон, комбинирана с обувки на висока платформа.

Папараците, вдъхновени, на много кадри запечатват всеки отделен елемент от образа на мисис Клуни: обиците като цветя, чантата с марка Les Petits Joueurs с декорация в духа на конструктор Lego, както и куфара, с който дамата видимо пътешества.

Вчера, междудругото, на сайта на Vanity Fair беше публикувана статия, посветена на стила на Амал Клуни. Авторът се възхищава на умението на съпругата на актьора да се облича винаги в точно съответствие с удачния за всеки случай дрескод. В статията се цитират думите на някои големи имена в модната индустрия.

"Амал привлече вниманието на целия свят не само защото й се удаде да обвърже почти неуловимия Джордж Клуни, но и защото смело импровизира с модата, и винаги й се удава да зададе верния тон и настроение, независимо в коя точка на света се намира", казва за героинята на материала модният директор на Bergdorf Goodman Линда Фарго.

Така е!

More Други