Следва

Неделя – Сам(а) Вкъщи #2

5 от страхотните НОВИ заглавия на издателство Colibri могат да бъдат твои. Условието

5 от страхотните НОВИ заглавия на издателство Colibri могат да бъдат твои. Условието...

All About Life преди 8 години

В очакване на малко по-прохладното време, идва и желанието да прекарваме повече спокойни следобеди в компанията на някоя книга. Релакс, хубава история и чаша кафе. Кой не би искал да се отдаде на такава почивка, пък било то и само за следващите 300 - 400 страници. От където и да го погледнем обаче, това са си няколко часа, а ако добавим още няколко книжки, ето го целия уикенд, изпълнен с аромат на книга.

И точно защото знаем колко много обичате да четете, ви даваме възможност да почетете повече, повече от новите издания на нашите партньори от издателство Colibri. Кои са книгите вижте тук, а ето и как може да ги спечелите:

Отговорете на впъросаКоя е книгата от петте, които ще ти подарим, която ще започнеш да четеш първа? Защо?

Отговорите очакваме в коментарната форма, заедно с вашите имена до 27 август, включително, след което ще обявим щастливеца, който ще разгърне страниците на тези пет увлекателни четива.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.