Следва

Петте любими парчета на Fedde Le Grand

Миро показа официално приятелката си

Миро показа официално приятелката си

People of art преди 8 години

“Тя е единствената” (She's the One), написа на английски в социалната мрежа Мирослав Костадинов и публикува снимка с гаджето си Ели Златанов. Стотици приятели харесаха кадъра и им пожелаха много любов в коментарите.

Преди време Миро разказа в тв ефира, че жената до него се казва Ели и са заедно от 10 г. Тя живее в Лондон, където има успешен бизнес, затова двамата поддържат връзка от разстояние. Напоследък певецът публикува много снимки от гръцкия остров Корфу, където беше на почивка. Вероятно там е правена и снимката с приятелката му. Преди ваканцията Миро пак беше в Гърция, за да снима клип към нова песен на Халкидики.

Сега певецът е вече в България и се подготвя за турне. На 30 август той ще пее в Бургас, на 31-и във Варна, на 2 септември в Русе, а на 13-и в Пловдив.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра