Следва

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Сиара

Краят на лятото, нощ е. Небе, тихо и спокойно. Eдна поляна, ама една такава много стръмна и опасна

My Magic Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-заваладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности...

All About Life преди 8 години

My  Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-завладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности. Защото споделеното щастие е двойно щастие и защото написаното има свойството да достига точка на замръзване и да остава. Завинаги! Както в тяхните сърца...

Всеки има точно такъв, един единствен момент, който би искал да запази...
Кой е неговият magic moment, днес питаме Теодор Лозанов
.


"Веднага се сещам за два и никак не ми се иска да избирам между тях, така че ще си замразя и двата момента!

1. Понеже в главата си ще остана на около 5 години
Бил съм на толкова - 4-5-годишен. Някаква част от лятото си изкарвах близо до Велико Търново, Арбанаси. Там имаше две къщи. Само две! Едната ниско, другата високо, на нещо като хълм. Нямаше огради, нямаше бетони –много чисто и нормално. Спомням си огромно синьо небе, безкрайни, ама наистина безкрайни поляни – събирах буболечки и всякакви пръчки, намерих умряла змия и се чувствах много... победоносно някак, каменна чешма – огромна и зеленясала, там пиеха вода овце. От тази въпросна чешма събирах водни паяци в буркан и пак се чувствах много значим. Усещах се сам, но много самостоятелен и всичко ми беше страшно интересно.

2. Понеже завинаги ще си остана наивен романтик
Вече съм на около 20-21 (може и на повече, ама не ме бива в цифрите никак. Ако лъжа е неволно). Варна, която някак ми липсва. Краят на лятото, нощ е. Небе, тихо и спокойно. Eдна поляна (на мен всичко май около природата ми се върти), ама една такава много стръмна и опасна - аха да се изтупкаш долу и да счупиш някой крайник. До мен седи някой, на когото много държах тогава и ми се иска така да си го запомня. Говорим си някакви неща, наши си, много важни, и на мен в този момент това ми е целият свят."

Теодор Лозанов, илюстратор

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.