Следва

Нова поредица по Discovery Channel отваря вратите на "Мъжките бърлоги"

Петте любими парчета на Fedde Le Grand

Един от най-влиятелните диджеи в света, главен виновник за бързоразвиващата се хаус сцена, ни сподели какво точно слуша с днешна дата...

Music преди 8 години

Този уикенд предстои закриването на най-големия фестивал за електронна музика у нас SOLAR SUMMER. В две поредни вечери гости на 12-тото издание на събитието ще бъдат HOT SINCE 82, който ще ни забавлява довечера, и VICTORE CALDERONE, който по традиция винаги е последен и ще свири утре, като по повод двете партита се очаква особено засилен интерес.

Разбира се, такъв не липсваше и през всички, общо 6 седмици, през които успяхме да видим легендарния Fatboy Slim, Dubfire, Carlo Lio, Marco Carola, Chris Liebing & Nicole Moudaber, както и всенародния любимец Fedde le Grand.

С последния дори имахме изключителната чест да се срещнем. Е, вярно, задочно, но все пак си беше среща, вълнуваща, чакана, макар и онлайн, в която той -един от най-влиятелните диджеи в света, главен виновник за бързоразвиващата се хаус сцена, ни сподели какво точно слуша с днешна дата.

И ето ги тук, събрани на едно в кратък плейлист, специално за читателите на ViewSofia, петте любими парчета на холандския чаровник!

Fedde Le Grand feat. Denny White - Cinematic

Madonna - Bitch I'm Madonna (Fedde Le Grand remix)

Eric Prydz - Generate

Slider & Magnit - Fireball

Joyride - Speed Trap

 

 

More Music