Следва

И ме качи в колата и ме заведе на една поляна, пълна със светулки. Приказна, вълшебна...

Дизайн за вдъхновение: На съседката фикусът

Рано е да говорим за есента, но все пак, ако в края на август ни обземе паниката, че лятото е към своя край, можем да го запазим, поне в нашата градина, и то за деситилетия напред...

All About Life преди 8 години

Рано е да говорим за есента, но все пак, ако в края на август ни обземе паниката, че лятото е към своя край, можем да го запазим, поне в нашата градина, и то за десетилетия напред, с един свеж и зелен Fiddle-leaf fig ficus или просто фикус.

Идеята, признава ме си, "откраднахме", минавайки покрай съседската къща, от чийто прозорец гордо се показват няколко листа на въпросния Fiddle. Е, толкова ни хареса, че потърсихме примери как да аранжираме вечнозелените му тъмни листа и вкъщи. Оказва се, че е повече от лесно, и да се гледа, и да му намерим перфектното място, защото е толкова свежо, красиво, че някак си седи перфектно във всеки ъгъл.

Вдъхновени, още на връщане от работа, минаваме през най-близкия цветарски магазин и купуваме една от тези живи скулптури, а може и две, въпрос на вкус...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.