Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Дамска сбирка на красавици: Дилън Пен, Кейт Бекинсейл, Ема Робъртс

Партито, снимки от които показваме, е всъщност по повод премиерата на рекламната кампания на марката за бельо Aerie, която е известна с това, че не ретушира снимки...

All fashion преди 8 години

Партито, снимки от които показваме, е всъщност по повод премиерата на рекламната кампания на марката за бельо Aerie, която е известна с това, че не ретушира снимки. Приятелките на блондинката Робъртс, домакин на събитието, сред които сестрите Скаут и Талула Уилис и Дилън Пен, са получили покана за частна вечеря в лосанджелска резиденция, буквално потопена в цветя във въпросната вечер. На гости на Ема е и Джейми Кинг, която роди син едва преди месец, и малката сладка Кирнан Шипка, и Кейт Бекинсейл.

Най-хубавото в цялата работа е чудесният парти дрес код на щастливките с покана.  И ние имахме, но отказахме, че ни беше далече. :)

*На снимката горе: Кейт Бекинсейл и Ема Робъртс

Ема Робъртс и Лиа Мишел

Дилън Пен

Джейми Кинг и Ема Робъртс

Лиа Мишел

Кирнан Шипка

Скаут и Талула Уилис

Ема Робъртс

Дилън Пен

Хопър и Дилън Пен

Ема Робъртс и Талула Уилис

 

Джейми Кинг

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.