Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Дамска сбирка на красавици: Дилън Пен, Кейт Бекинсейл, Ема Робъртс

Партито, снимки от които показваме, е всъщност по повод премиерата на рекламната кампания на марката за бельо Aerie, която е известна с това, че не ретушира снимки...

All fashion преди 8 години

Партито, снимки от които показваме, е всъщност по повод премиерата на рекламната кампания на марката за бельо Aerie, която е известна с това, че не ретушира снимки. Приятелките на блондинката Робъртс, домакин на събитието, сред които сестрите Скаут и Талула Уилис и Дилън Пен, са получили покана за частна вечеря в лосанджелска резиденция, буквално потопена в цветя във въпросната вечер. На гости на Ема е и Джейми Кинг, която роди син едва преди месец, и малката сладка Кирнан Шипка, и Кейт Бекинсейл.

Най-хубавото в цялата работа е чудесният парти дрес код на щастливките с покана.  И ние имахме, но отказахме, че ни беше далече. :)

*На снимката горе: Кейт Бекинсейл и Ема Робъртс

Ема Робъртс и Лиа Мишел

Дилън Пен

Джейми Кинг и Ема Робъртс

Лиа Мишел

Кирнан Шипка

Скаут и Талула Уилис

Ема Робъртс

Дилън Пен

Хопър и Дилън Пен

Ема Робъртс и Талула Уилис

 

Джейми Кинг

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.