Безценни сутрешни ритуали за блестящи вечерни красавици

Противно на общото мнение, ранната утрин е нашата любима част на деня. И при това, колкото по-рано е, толкова по-добре...

Противно на общото мнение, ранната утрин е нашата любима част на деня. И при това, колкото по-рано е, толкова по-добре. Хладно е, тихо е, животът в града тепърва се разбужда, разшумолява и сънено мързеливо търка очи. Работна седмица е, предстои отново дълъг и най-вероятно изпълнен с перипетии ден. Това е времето, когато привеждаме задачите в строен план, който безкомпромисно следваме... до вечерта. Тогава е време за семейството, за приятелите, за някое важно или заинтригувало ни събитие. И, разбира се, време, в което да се напъхаме в любимите дрехи, да бъдем малко по-кокетни, по-красиви и спокойни под ръка с обичания мъж да се впуснем в някое вечерно градско парти.

Как го правим това? Как успява една работеща жена да изглежда перфектно в края на деня, преминала през тонове изпълнени задачи и търчане, 5-6 кафета, стрес и преумора? Как изобщо има сили за вечерни развлечения? Отговорът се крие в подготовката ни за деня, позитивната нагласа и силната воля. Сега ще разкрием нашите сутрешни тайни за красота:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.