Следва

Първанов младее със съвети на карнобатска лечителка

Хитовият екшън сериал "Транспортер" с втори сезон по Нова

Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, опасни каскади, невероятни места от всички краища на света и трудни мисии очакват зрителите в дългоочаквания втори сезон на хитовия екшън сериал „Транспортер”...

Events преди 8 години

Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, опасни каскади, невероятни места от всички краища на света и трудни мисии очакват зрителите в дългоочаквания втори сезон на хитовия екшън сериал „Транспортер”, който ще направи своя дебют в национален ефир на 27 август от 21.00 ч. по Нова.

В новите епизоди на високооктановата поредица на Люк Бесон ще станем свидетели и на много драматични обрати и изненади, които са дело на новото попълнение в екипа - сценариста и продуцент Франк Спотниц. Френските продуценти на сериала признават, че отдавна искат да привлекат известния драматург, за да „засили напрежението в сюжета”, но успяват да го ангажират едва за втория сезон. Спотниц е легенда в телевизионните среди и е известен с работата си по „Досиетата Х” и серийния шпионски трилър „Преследвана”.

Във втория сезон на „Транспортер” главната роля е поверена отново на звездата Крис Ванс, който се превъплъщава във Франк Мартин – бивш командос, превърнал се в куриер на „специални пратки”, чието транспортиране изисква още по-специални умения. Негови клиенти са както хора от подземния свят, така и правителствени агенции. В новите епизоди обаче Франк ще се сблъска с нов проблем, който далеч надхвърля лошия нрав на клиентите му и постоянното полицейско наблюдение, на което е подложен. Нов претендент за титлата „най-добър транспортер” в подземния свят – хладнокръвният и жесток Оливър Дасен, си е поставил за цел да направи всичко възможно да провали Мартин.

В ролята на съперника на Франк зрителите ще видят известния футболист Дафер Лабидин, който се утвърди и като актьор с участието си в британските хитови сериали „Фантоми” и „Преследвана”. Франк Мартин трябва да се справи не само с противниците си, но и с предизвикателствата в собствения си екип, в който влизат двама нови сътрудници. Новата партньорка на Франк Мартин е бившият агент на френското разузнаване Катрин, чиято роля изпълнява дъщерята на Микеле Плачидо. През последните години Виоланте Плачидо излезе от сянката на известния си баща и спечели адмирациите на публиката с участието си в „Американецът” на Антон Корбийн и фентъзи екшъна „Призрачен ездач: Духът на отмъщението” на Брайън Тейлър.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?