Следва

Пълнени чушки със спагети

Моментна снимка: изсипахме чантата на Пламена

Изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание...

All About Life преди 8 години

В края на август, ние, редакторите на ViewSofia, изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание, включващо това, което винаги ни е подръка, с нас е във всеки един момент и ни служи вярно до последния си дъх, капка или чертичка на батерията. Надникнахме вчера, ще надникнем днес, утре отново ще го направим и изобщо не възразяваме срещу открадването на красивите ни тайни...

Съдържанието на чантата ми обикновено е отражение на всички вакхана̀лии случили ми се през последните дни, както и моментна картина на най-необходимото за деня, което ще ми позволи да изляза в 9 от нас и да не ме е много грижа кога точно ще се прибера обратно. Моята чанта всъщност е раница и, истината е, че откакто открих приликата й с бездънен извор за какво ли не, не съм се замисляла да я сменям с друга.

В случая е черна, купих си я в началото на лятото от Мадрид, където от малките улички, пресичащи Гран Вия, успях да се сдобия с истински ценни находки, но имам подобна в бяло, червено и синьо. Само ги сменям според настроението и тоалета, като от това до голяма степен зависят и нещата, които попадат вътре. А днес те ухаят на Roberto Cavalli Nero Assoluto, чисто новото ми ароматно попадение, и са в компанията на Ван Гог и неговата нероманизирана биография с множество черно-бели и цветни репродукции, която си купих от улична сергия за книги преди време. В повечето случаи, обаче, книгата и парфюмът са различни, а истинските титуляри в този дълбинен хаос всъщност са пудрата от L'Oreal, спасяваща ме от всичко, всички и по всяко време, балсамът ми за устни Mint от Hand Maids Cosmetic, след който устните ми са просто “У-ла-лааа”, телефонът, флашката, документите, ключовете за вкъщи и безжичното зарядно.

Очилата са променливи, спрямо времето и заниманията ми, както и кремчето Footprim, което взимам само при нужда да хидратирам малко повече крачетата си през деня. В тази цветна компания могат да бъдат намерени още диктофон, листчета, запалка, капки за очи и шепа монети, за всеки случай, както и дъвки, конци за зъби, молив и червило, все глезотии за освежаване на вида, ако случайно нещо се наложи...



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.