Следва

Меко, приятно

Стил урок на седмицата: Широко с още по-широко

null

All fashion преди 8 години

Миналата седмица си говорихме за носенето на няколко ката дрехи един върху друг. Докато ровихме по темата, попаднахме на Леони и нейния блог “Оhh couture”, който ни накара да възкликнем “Ohh, Leonie!”. Защото, освен, че е толкова чаровна, че ни идва да й предложим брак, има и изключително приятен, елегантен, романтично-шик стил.

Искаме да си вземем нещо от Леони и, преглеждайки постовете й, забелязахме, че е изключително добра в носенето на широки дрехи с още по-широки такива. Или, противно на първичния порив да комбинираме свободния топ с тесен панталон и обратно, Леони смело наслоява феерични дрехи, без това да завършва с абсурдна визия. Е, това, че е слаба, височка и притежател на супер готини съпътсващи аксесоари със сигурност помага, но от това, което виждаме при Леони, стигаме до следния извод:

Когато целият аутфит е широк, а дори и да е само панталонът, е важно неговата талия да бъде висока, за да изглеждат краката по-дълги. Ако горната част е къс или тесен топ, с който високата талия е открита, ефектът “стройни крака” е лесно постигнат. Но е важно и когато комбинираме с-широк топ да намираме начин той да не скрива талията, за да не скъсим краката. Леони ни показва три начина за това:

Връзвайки предната част на дългата и широка риза

Вече сме си говорили за готини начини да носим вечната свобода бяла риза, а един от тях е много подходящ за случаите, в които я комбинираме с широк панталон. Всъщност, и трите са - погледнете ги! Леони избира да я върже:

Носейки дълъг елек или топ с V-образен отвор на талията

Вече възхвалихме дългия елек в стил урока миналата седмица, но отново ще му обърнем внимание, защото той изпълнява условието да открива високата талия на панталона, което имаме днес. Под елека - къс топ, а най-добре да намерим някой като този на Леони, който е дълъг, даже доста, но е отворен в предната част. За заинетерсованите откъде е, като нас - нейният е Zara, има подобни и в H&M. Елекът е Forever 21.



С широк пуловер, прибран отпред

Свободният лек пуловер също е супер допълнение към широкият панталон, но отново предната му част е подпъхната отпред. Лeони добавя и още един пласт отдолу с топ, подобен на гореспоменатия,а ние напълно прегръщаме идеята.







More All fashion