Следва

Пенелопе Крус дебютира с нова пикси прическа на корицата на Vogue

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Почти петък е и сме развълнувани, но не заради наближаващия уикенд, а защото нямаме търпение да отидем на кино...

Movies & TV преди 8 години

Почти петък е и сме развълнувани, но не заради наближаващия уикенд, а защото нямаме търпение да отидем на кино. И, не че не може още тази вечер, но друго си е да не очакваш досадната аларма да те събуди рано сутрин. А и от утре ни очакват нови заглавия, за които сме чакали доста дълго.

Всъщност нищо не пречи да започнем филмовата фиеста от четвъртък вечер, не е като да няма готини заглавия, и така чак до неделя, а може и след неделя. Важното е да се забавляваме и да сме на кино. 

Започваме с един екшън, след това ще се посмеем, а след това... да видим:

"Хитмен: Агент 47" ("Hitman: Agent 47")

Актьорите: Хана Уер, Емилио Ривера, Томас Кречман, Рупърт Френд, Закари Куинто, Кийрън Хайндс, Дан Бакедал, Ролф Канис

Режисьорът: Александър Бах

Сюжетът: ХИТМЕН: АГЕНТ 47 е елитен боец, генетично програмиран да бъде перфектна машина за убиване, и е познат единствено по последните две цифри от баркода, татуиран на врата му. Той е апогея на десетилетия научни изследвания (и четиридесет и шест предишни агенти клонинги), надарен е с несравнима сила, бързина, издръжливост и интелигентност.

Последната му мишена е мега-корпорация, която планира да отключи тайната на миналото на Агент 47, за да създаде армия от убийци, чиито способности ще надминат дори неговите. Когато се съюзява с млада жена, която вероятно е ключът към тайната да победят могъщите им тайни врагове, 47 се изправя пред зашеметяващи разкрития за собствения си произход и се впуска в епична битка със смъртоносен противник.

Премиерата: 28 август (Бългаприя)

"Ваканция" ("Vacation")

Актьорите: Сам Левайн, Ник Крол, Реджина Хол, Ед Хелмс, Майкъл Пеня, Чеви Чейс, Кейтлин Олсън, Чарли Дей, Кристина Апългейт, Лесли Ман, Бевърли Д’Анжело, Крис Хемсуърт

Режисьорът: Джон Франсис Дейли,

Сюжетът: Вървейки по стъпките на баща си и в стремежа си сплоти семейството си, вече  порасналият Ръсти Грисуолд (Хелмс) изненадва съпругата си Деби (Апългейт) и двамата им сина с предложение да прекосят страната до любимия семеен  увеселителен парк от неговото детство– Уейли Уърлд.

По правило ваканциите никога не протичат по начина, по който са планирани. Понякога се объркват. Ужасно се объркват...

Премиерата: 28 август (България)

"Транспортер: Ново начало" ("The Transporter Refueled")

Актьорите: Ед Скрейн, Габриела Райт, Рей Стивънсън, Радивое Буквич, Анатол Таубман, Лоан Чабанол, Лен Кудрявицки

Режисьорът: Камил Деламаре

Сюжетът: В „Транспортер 4: Ново начало” Франк Мартин, бившият наемник за специални операции, сега живее на по-ниски обороти. Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора. Когато баща му (Рей Стивънсън) го посещава в южната част на Франция за семеен уикенд, животът на Франк поема в съвсем неочаквана посока. Той поема ангажимент да работи с хитрата и фатална Анна (Лун Чабонал) и трите й съблазнителни помощнички, които организират банковия обир на века. Франк трябва да използва своя опит и знания за бързите коли, майсторското шофиране и „бързите” жени, за да изпревари зловещ руски бос. И по-лошото - той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение.

Премиерата: 4 септември (България)

More Movies & TV