Следва

Моментна снимка: изсипахме чантата на Екатерина

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Миранда Кер

Тя е обект на благородна завист от жените по целия свят заради феноменалнта си фигура на супермодел. Но, как се подържа такава фигура...

Health преди 8 години

Тя е обект на благородна завист от жените по целия свят заради феноменалнaта си фигура на супермодел. Но как се подържа подобно тяло? Oказва се, с доста упоритост и постоянна работа. Австралийската красавица, майка на четири-годишния Флин от предишния й брак с Орландо Блум, споделя, че обича да смесва нещата и прави всичко от силова тренировка, йога, туризъм и каране на колело с малкото си момче, за да й е винаги интересно и забавно. Миранда със сигурност е генетично благословена, но и дисциплината, и отдадеността й да живее здравословно, са впечатляващи и безспорно помагат.

“Практикувам смесица от хатха и кундалини йога вече от 15 години”. И това е само малка част от тайните за красота отвътре и отвън, които 32-годишната красавица споделя, а ние внимаваме да запомним всичко.

Йога и медитация

Красавицата практикува йога, медитация и молитва всеки ден. "Дори и да имам само 10 минути, правя няколко слънчеви поздрава, това ми дава нов тласък и ми помага да остана балансирана", казва тя. "Хатха йога, например, има много възстановяващи и обърнати пози, които са страхотни за след полет. Кундалини работи на по-енергийно ниво, там се използват различни видове вдишвания, които събуждат тялото."

Редовни упражнения

"Харесва ми да се упражнявам всеки ден, но да смесвам различни неща”, казва Кер. “Понякога отивам на разходка или тичам, правя пилатес или силова тренировка, а понякога просто пускам музика и оставям Флин да танцува наоколо, докато аз съм в поза дъска за 10 минути, която укрепва цялото ми тяло.”

Без захар и пшеница

Храненето е важно за супермодела, затова Миранда хапва предимно зеленчуци, плодове, ядки, месо и много “суперхрани", като акай бери и мака на прах. Разбира се, и на нея и се случва да съгреши понякога, като например с тортата “Павлова” на баба й, но в ежедневието си избягва захарта и пшеницата. "Аз съм сертифициран здравен треньор в САЩ", казва Кер. "Научих, че ако храня тялото си с правилните хранителни вещества, след това се чувствам по най-добрия начин".


Добавки

Кер взима микс от добавки, които да я подържат в изключителна форма, включително коензим Q10, омега-3, 6 и 9, както и пробиотици. "Не съм боледувала нито един ден в цялата ми кариера. Очевидно имам добра имунна система, разбира се, имало е дни, през които не съм се чувствала добре, но никога не съм била толкова зле, че да не мога да работя."

Когато се случи, да се чувства неразположена, сладураната си прави топла напитка с пресен лимон, мед от манука и чесън. "Понякога добавям и екстракт от маслинови листа и колоидно сребро," казва тя.

Вълшебните напитки

Нейните любими напитки включват студено пресовани зелени сокове и много вода. Кер също пие протеинов шейк всеки ден. Приготвя си го с оризов протеин, семена чиа, годжи бери и спирулина. "Освен това ми е любимо да почивам в компанията на чаша чай, като любими са ми ройбос, глухарче и зелен чай.”

Грижа за тялото

Ежедневните ритуали за красота карат Миранда да се чувства добре. “Почиствам, тонизирам и овлажнявам лицето си всяка сутрин и вечер, като използвам моята органична козметика Kora Organics. Освен това го ексфолирам най-малко два пъти седмично.", казва тя. "Грижа се за тялото си като го търкам със суха четка всеки ден, за да стимулирам лимфната система."

Денят на Миранда в чиния

Денят й започва с… “топла вода с лимон, а след това един протеинов шейк."

Закуската й е... "Бъркани яйца, авокадо, кисело зеле, морска сол и масло от макадамия или извара и плодове, мюсли и кисело мляко. Всеки трябва да хапва добра закуска с въглехидрати. Особено моделите, тъй като ние често сме на кастинг през целия ден."

Обядът включва... "Пиле на грил или риба и салата.След това някой любим плод."

А вечерята... "Салата с киноа и пиле приготвени в кокосово масло и куркума, или салата със спанак и орехи."

Междинни закуски, които я спасяват... "Боровинки, бадеми или годжи бери. Също така много обичам ябълка с малко бадемово масло."

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.