Моментна снимка: изсипахме чантата на Екатерина

Изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание...

В края на август, ние, редакторите на ViewSofia, изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание, включващо това, което винаги ни е подръка, с нас е във всеки един момент и ни служи вярно до последния си дъх, капка или чертичка на батерията. Надникнахме вчера, ще надникнем днес, утре отново ще го направим и изобщо не възразяваме срещу открадването на красивите ни тайни...

Много харесвам малките и структурирани чанти, но рядко мога да си позволя да нося такива. Затова си имам и фаворити с голям размер и от хубава, мека кожа, която се гъне и разпъва под натиска на всички предмети, които нося в нея. Най-обемният сред тях, и основната причина рядко да излизам с мини чанта, е фотоапаратът ми, към който съм смущаващо привързана, предвид, че се старая да не робувам на вещи. Тежките снимки, които прави пък станаха повод да си купя външен хард диск и от деня, в който се сдобих с него складирам всяко нещо, което създам, там.

Неразделна съм още с диоптричните си очила Furla и лещите Bausch and Lomb, нито едно от двете не ми е съвършено удобно, но се налага да ги нося и ги редувам според нуждите. Винаги имам и едни слънчеви очила, тези са Anna Sui, въпреки че, ако трява да съм честна, не обичам да нося тъмни стъкла. Сякаш поставят преграда между мен и света, а аз обичам да съм цялата в него.

Използвам много козметика, но тази, която нося със себе си най-често се изчерпва до овлажняващи средства за устни. Винаги имам един безцветен балсам Oriflame, който употребявам на всеки 15 минути и едно ярко червило, пак оттам, в случай, че денят и вечерта се слеят, което често ми се случва. За ето такива дълги летни денонощия, прекарани навън, обичам да имам и освежаващ спрей за стъпала Footprim - харесва ми да усещам аромата му на чистота и някак чувствам стъпките си по-леки, когато го използвам.

Вече твърде изстрадалият ми портфейл DKNY е може би най-бързата покупка, която съм правила, обикновено премислям подобни решения дълго. Грабнах го за около 2 минути, в летеж, бързайки да хвана самолет от летището в Дубай. Слушалките ми Frends, също като фотоапарата, май са вещ, на която аз служа - много са ми скъпи, не само, защото са извънредно красиви, но и защото са ми подарък. Почиствам ги през 5 минути и винаги ги прибирам прилежно в калъф. Не мога да кажа, че съм толкова грижовна към телефона си, който определено e претърпял доста.

В чантата ми винаги има и поне три ластика, плюс още толкова по джобовете ми, защото ги губя нон-стоп. А самата чанта е Musette, присвоих я от майка си най-безсрамно и я нося почти всеки ден, че даже я и снимам.


 

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2015/08/28 / 14:39)
Екатерина не беше ли момичето, в чантата на която имаше Vogue.. явно чантите не си знаят на кои девойки са :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.