Следва

Just like this - Ann Sofie Back

5-те неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В периода на модните седмици дните са много благодатни за идеи за аутфита и очертаване на...

All fashion преди 15 години

В периода на модните седмици дните са много благодатни за идеи за аутфита и очертаване на безспорни тенденции, не само от подиумите, но и от уличния стил, който носи характерния дух на големите световни столици.

Така от Лондон донесохме мълвата, че джинсите няма да са тъмни, а светли, и не само това, ами няма и да са нови, или поне видимо състарени с няколко прореза.

И в такт с изманилите и предстоящи големи модни събития ето какво още ни стана любимо от видяното и преживяното дотук.










1. Високите ботуши отново се завръщат на мода, и колкото и странно да звучи, те дори могат да заменят панталоните в аутфита ти. Особено ако често ги забравяш (забелязал ли си как Lady Gaga често забравя за панталоните си). По време на ревютата в Лондон и Милано за сезон есен/зима 2009-10 видяхме тези високи ботуши, които се отличават с разнообразието си. Те могат да бъдат много широки на висок ток, широки с равна подметка, както и много тесни като клин отново с висок ток или с ниска подметка.


2. Париж е сигурен в решението си, че тази пролет чантата в кафяво с ресни на Alexander McQueen ще е задължителен аксесоар за всяка модерна дама. Ние я забелязахме на ревюто на талантливия англичанин и сме 100% сигурни, че това е нашата чанта. Не само заради лейбъла, ами и заради формата, цвета и ресните. Тази чанта съчетава в себе си всички актуални тенденции за пролетта.


3. Луксозните кожи винаги ще са на мода, а когато става въпрос за модерна градска визия и лукс италианските модни къщи Versace и Dolce&Gabbana. По време на модната седмица в Милано, те представиха цветни кожени палта, които се очертават да са супер хит за следващата зима. Надяваме се да ги има в България, защото смятаме, че ще са задължителни за есенно/зимния сезон за 2009 година.


4. Всяко старо нещо се завръща периодично на мода. Преди няколко години тесните джинси бяха супер хит. Тази пролет те се завръщат в гардероба ти, но със състарен вид. Представи си леко избелени, супер тесни джинси с няколко кръпки. Добави висок ток и бяла тениска и си готов за края на седмицата. Тези джинси попадат в списъка ни за задължителните неща, които трябва да си купим през Март.




5. Турнето на Бритни Спиърс „Circus” започна във вторник вечерта в Ню Орлиънс. Интересното е не толкова самото турне, въпреки че американската старлетка се завърна доста силно след трудния период, през който премина, колкото костюмите, с които младата суперзвезда ще излиза на сцена. Канадските дизайнери Дийн и Дан (DSquared2) ще изработят специалните тоалети за концертите. Очакваме много пищни, секси и луксозни тоалети както от дизайнерите, така и от самата Бритни.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.