Следва

Секси Рафаел Надал се съблече за Tommy Hilfiger

Питър Линдберг събира 6 емблематични супермодела в нов моден филм

Нашата мания по красивите супер модели на 90-те не е тайна, а човекът зад много от най-емблематичните фотографии от този златен век в модния свят е не друг, а...

All fashion преди 8 години

Сякаш супермоделите на 90-те са сред най-доброто, което се е случвало в модния свят и не е никаква тайна, че те са на особена почит в него, истински извор на вдъхновение с многобройните си и емблематични фотографии и сесии, голяма част, от които дело на култувия фотограф Питър Линдберг.

Издържани в черно-бяла естетика, любимият фотограф на иконите, връща лентата назад и отново запечатва вечните Синди Крауфорд, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Карън Александър, Надя Ауерман и Татяна Патиц в красиви кадри, години по-късно след тяхната златна ера, този път като част от късометражния филм The Reunion, който ни отвежда зад кулисите на един много любопитен снимачен ден.

Интригуващото видео, което ти споделяме по-долу, е събрало повече красота, отколкото можем да понесем. Огромна доза вдъхновение в един обикновен четвъртъчен ден.

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 6 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".